söndag 30 augusti 2009

Sverige på väg åt helvete

Det fanns en tid då Sverige var ett underbart land att leva i. Vi tog hand om de som hade det svårt; om sjuka, arbetslösa, gamla etc. Sedan kom Reinfeldt och nu närmar landet sig helvetet med snabba steg.

Idioterna i Sveriges regering vill sänka skatterna igen. Trots att pengar inte finns. Vilka får betala? Jo de sjuka, arbetslösa, gamla etc.
50000 svenskar kommer inom mycket kort tid bli av med sin sjukersättning trots att de är för sjuka för att jobba. Då blir det socialen som får rycka in. Med resultat att de sjuka får det allt sämre och kommunerna får en allt större utgift.

Reinfeldt, Husmark-Persson mfl idioter i regeringen verkar inte fatta att bara för att FK tvingas friskskriva en människa så blir den inte frisk. Att en läkare som aldrig träffat den sjuke bedömer att en person kan jobba så innebär det inte att den kan det. Idag får inte ens de friska jobb. Hur 17 ska då alla sjuka få det?

Moderaternas attityd mot de som har det svårast äcklar mig. Faktum är att det äcklar mig mer än SD:s framgångar, det äcklar mig mer än Kd:s homohatande, det äcklar mig mer än Bush och USA:s våldtäkt på Afghanistan och Irak.

Inga kommentarer: