lördag 10 juli 2010

Kände Reinfeldt till torskLittorin?

Visst var det så att Littorin köpt sex. varför kunde han inte erkänna det istf. att använda barnen och media som orsak till avhoppet. fattar inte hur blåsta politiker är som ljuger då de avslöjas med handen i kakburken.
Står man för vad man gjort så kan man komma tillbaka och fortfarande kan folk ha respekt för en som person.

Intressant också att se Moderatdrevet som satt igång efter detta. Forum mm fylls av moderatsympatisörer som genast drar upp Monas gamla problem och försöker övertyga om att det var värre än att köpa sex och sedan sitta i en regering med en justitieminister som vill ha hårdare tag mot sexköpare.
Dessutom försöker dessa moderatnissar att förringa det Littorin gjort. Löjligt. det är ett brott och ett brott som majoriteten av svenska folket tycker är förkastligt och allvarligt, framförallt då en person i styrande ställning gjort det.

Jag vill veta vad Reinfeldt visste!!

Littorin var partisekreterare då detta hände. En mycket tung position inom partiet och han jobbade därmed nära Freddan. de ska tydligen ha varit vänner privat också och träffats mycket och ofta. Polare, som Freddan och Littorin var, berättar ofta saker för varandra och jag tar det inte för omöjligt att Littorin berättat om sina sexköp för freddan i ett eller flera sammanhang.
oavsett om han nu gjorde det eller inte så är det ju helt klart att Littorin på kvällen innan han avgick i sitt samtal med Freddan måste ha berättat verkliga orsaken. Att då ljuga och undvika att berätta sanningen är fel av en statsminister. Han skulle inte ha tillåtit skådespeleriet på presskonferensen utan beordrat Littorin att tala sanning.

Nej du Freddan... jag litar inte en sekund på att du inte kände till Littorins torskerfarenher och om du gjort det längre än ett par dagar så kan ingen lita på ditt omdöme och du måste väck du med!

1 kommentar:

Jim sa...

Man undrar ju lite varför man har tigit om detta i 4 år? Varför det kommer fram just nu, ett par månader innan valet. Inte för att det spelar mig nån roll då det här förmodligen avgör valet till de rödas fördel men man är ändå nyfiken på varför det kommer upp till ytan just nu.