tisdag 20 oktober 2009

Vidriga människor

Sverigedemokraterna har idag återigen visat sitt rätta, rasistiska ansikte. Aftonbladet publicerade en text som SD ledaren skrivit ihop där andemeningen är att muslimer är skit och att det är de som förstör Sverige.
Han far med en massa osanningar om att muslimska män är de som våldtar mest mm. Inget av detta är sant. Det finns inga undersökningar som visar religionen på de som våldtar men det stoppar inte rasistjimmie som "översätter" invandrare med muslim då han läser brottsstatistik. Senare säger han sig vara missförstådd och han ändrar sig men säger ändå att man får utgå från att de flesta av dem ändå är muslimer. Sjukt och rasisitiskt.

Men det är där SD-anhängarna brukar haka upp sig. De säger att de enbart kritiserar (och i flera fall hatar) en religion och det är inte rasism (enl. dem). Men då SD-packet så ofta sätter likhetstecken mellan invandrare och muslim (och därefter extremislamit) så förstår alla ändå vad de menar. De hatar invandrare och är ett rent rasistparti.

Läser man sedan rasisternas favoritsida Flashback så ser man vad anhängarna till SD egentligen tycker om invandrare. Där kan man vara anonym och då kan man kalla invandrare (eller färgade öht då alla inte är invandrare) allt möjligt, ljuga och påstå osanna fakta mm mm. Man gömmer sin rasism under det mer acceptabla islamhatet.

Vidrigt parti och vidriga människor är vad de är.

1 kommentar:

Stefan sa...

Allt i artiklen stämmer. Brå har själv sagt att invadrare är överrenpresenterade i brotts statistiken. Finns en artikel om det på SD kuriren upplgat. Om man inte gillar en viss religion kristendom islam eller vad det råkar vara är väl det ateism, inte rasism. Men ni gillar att vända på begreppen till er egen fördel oavsett om det är ologiskt.Inte konstigt att du inte gillar artiklen du stödjer ju den särlagstiftning och omvända "rasism" som Äkesson kritiserar. Inte konstigt att folk lämnar ert parti. Man har väl svårt att indentifiera sig med ett parti som bygger moskeer (eller ger klartecken till dom) skillnaden är marginell.