söndag 8 november 2009

Rasisterna har hittat hit

Inte ofta som någon kommenterar mina inlägg. Men idag kommenterade en av rasistpackets anhängare mitt inlägg "vidriga människor".
Och "Stefan" (som personen kallade sig) gör samma rasistmisstag som övriga packet. troligen är det med flit men med tanke på de små hjärnor de har så kan man inte utesluta att de inte fattar bättre.

"Stefan" sätter likhetstecken mellan "invandrare" och "muslim". Tänk att de inte förstår att en stor del av invandrarna i Sverige inte är muslimer. Bara för att man kommer från ett land där majoriteten är muslimer så behöver man inte vara muslim. Jag är från Sverige som kallas ett kristet land men jag är definitivt inte kristen.
Om man åberopar undersökningar som visar att invandrare gör något och sedan omvandlar det till att säga att det är muslimer som gör det visar inte bara på brist på vett utan även att man är rasist och som jag sagt tidigare så försöker de gömma det under friheten att kritisera religioner då de inte utåt får hata folkslag.

Nåja... kul att det jag skriver kunde få en av de där att läsa min blogg. Tur att jag skriver på enkel svenska så de förstår.

1 kommentar:

Anonym sa...

Att kalla oss som röstar på SD för ett "pack" låter inte särskilt sunt Mårten. Och rasist? Min hustru har sina rötter i Iran och Turkiet... Men jag är kanske rasist ändå? Är alla SD-anhängare det?

Ha en bra dag.

/D