tisdag 22 december 2009

Svenskarna blir friskare

Jag märker med glädje att svenska folket blir friskare och friskare. Inte för att sjuktalen sjunker så mycket och inte pga de reformer som M-regeringen hittar på. Snarare är det väl iofs tack vare reformerna som svenska folket visat friskhetstecken.
Att allt fler vänder M och deras anhang ryggen är för mig ett friskhetstecken. Att även blåa tidningar kritiserar det sätt som regeringen förstör Sverige är även det ett friskhetstecken.
Om nu bara svenskarna kan stå emot de lögner och falska löften som M-regeringen kommer att komma med så blir det bra. För sådana kommer de med igen, det må ni tro.
Reinfeldt sade i sitt jultal att han förutspår vallöften från S sida som komemr att brytas. Han borde ju veta, han är ju expert på att leda partier som brutit sina löften.

Hans eget partis "1000 kronor mer till alla" modifierades ju direkt efter valet till "1000 kronor mer till en normal familj" men sedan visade det sig att sjuka, arbetslösa, pensionärer mfl. fick bekosta att en del fick det bättre.
Den blivande socialförsäkringsministern sade inför valet "Vi kommer att hålla våra löften. Regeringen föreslår inga förändringar som innebär att ersättningarna minskas eller att villkoren skärps.” Det löftet ser ju verkligen vad det var värt.
Leijonborg sade inför valet att FP skulel vara emot frösämringar i sjukförsäkringen. Men honom petade de och sedan verkar man petat sina vallöften också.

Nä... vore kul med val utan M-packets lögner. Jag hoppas svenska folket ser igenom vad de än kan komma med.

Inga kommentarer: