måndag 6 april 2009

SD och KD visar sina rätta ansikten

Två partier som vi alla får hoppas inte kommer in i Riksdagen eller i kommunfullmäktige efter nästa val är SD och KD.

SD har en partiledare som avslöjats deltaga i sjungandet rasistiska låtar samt nidvisor om Olof Palme där man gläds åt hans död. Det är bl.a. det som radioprogrammet Kaliber upptäckt då de gått undercover: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4831349.ab
Att det är så att SD är rasister förvånar ju egentligen ingen. Att deras anhängare inte kallar sig rasister utan istället kallar sig Islamhatare eller liknande gör det ändå inte till annat än rasism.


En sak som dock är värre är att KD kommer vilja regera med SD om SD blir vågmästare. Snacka om att partiet blivit maktkåta. Så här säger Göran Hägglund i Dagen:

Sen är det ju så att om svenska folket i ett val väljer in politiska partier och vi får en situation där vi har svårt att ordna en regering, alltså Sverige måste regeras, jag vill aldrig ha ett organiserat samarbete med partiet, men, vi måste se till att vi har en regering. Därför går det aldrig att säga att man aldrig någonsin kommer att finnas i samma parlament som SD, då finns det en möjlighet för en Alliansregering att fortsätta och regera och SD har då möjlighet att antingen fälla den sittande regeringen, alliansregeringen, eller att stötta en s-regering och då… Så att det går inte att utesluta om vi hamnar i en svår situation.
(http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=166946)


Två sjuka partier visar sina rätta ansikten och jag hoppas svenska folket vaknar upp och ser till att vi inte får med sådant skit i Riksdagen efter valet 2010.

Inga kommentarer: