fredag 2 december 2011

Lite annat i tankarna

Det har hänt och händer mycket i politiken framförallt lokalt just nu. En hel del kul och en del som får en att tänka efter. Kommer FP att bli våra vänner i opposition? Kommer "Crybaby" Smedlund att torka tårarna och sluta tjura? Kommer Anna Wiklund någonsin att se världen i annat än Moderater mot Socialister (det finns fler människotyper, Anna)? Kommer M numera att göra allt för att få SD på sin sida för att kunna fortsätta förstöra Enköping? Kommer någon moderat någonsin kunna försvara sin politik istället för att söka sympatier? Kommer Anna och Ubbe att avgå?


Många frågor, få svar. Den sista hoppas jag iaf på ett ja på, men det lär väl tyvärr inte ske. Tyvärr. Enköping hade klarat sig bättre med Helena Proos som kommunalråd. Jag måste säga att jag tycker det är enormt starkt av FP att stå vid sin övertygelse och sina löften till de som röstar på dem.


Själv har jag inte uppdaterat bloggen så mycket om detta (eller inte alls). Detta då mycket hänt i mitt liv och inte mycket positivt. Jag har fått förhandsbesked om utförsäkring. Detta på väldigt konstiga grunder. Jag väntar slutgiltigt beslut och sedan kommer eventuellt en överklagan att ordnas. Men detta innebär kontakter med social, Arbetsförmedling mm och det tar enormt på krafterna, alldeles otroligt mycket. Att dessutom få ekonomin förstörd pga idiotreglerna som finns bättrar ju inte på situationen. Att sedan idag dessutom läsa att enormt få av de utförsäkrade som inte blir sjukskrivna igen verkligen får jobb gör ju att framtiden ser mörk ut.
Får se vad som händer framöver. Kanske inträffar något mirakel...


Nåväl. Spännande i politiken och oroligt i mitt eget liv. Alltid är det något :)

Inga kommentarer: