lördag 7 april 2012

Anna Wiklund - Socialistälskaren

Läser idag i EP om något som man väl ändå känt har varit på gång ett tag, nämligen att FP är på väg tillbaka till alliansen. Jag har bara en sak att säga om det - Ynkligt, FP!


det är upp till folkpartiet hur de vill göra och hur de vil hatta med sin politik. Men att först hoppa av allianssamarbetet och för det bli så hånade och förnedrade som de blivit av bl.a. kommunalrådet Wiklund, för att sedan krypa tillbaka innebär bara en sak; att vi efter nästa val troligen slipper FP i kommunfullmäktige. För hur kan en enda väljare ta detta parti på allvar?? Den enda räddningsplankan de kan ha är Tomas Rådkvist som är den mest rakryggade av alla FP:s representanter i Enköping. I övrigt verkar man vara veka och maktkåta.


Men som sagt, det är de som får ta ansvar för sitt hattande och plåttrande inför de 4-5 väljare de kommer ha kvar utanför partimedlemmarna. För oss andra i kommunfullmäktige kommer det bli svårt att ta FP på allvar. Inte nog med att vissa av deras representanter kommit med idiotidéer, som "reclaim the streets" i Romberga mm, nu visar de hur opålitliga de är i övrigt.


Det intressantaste i det hela är att Anna Wiklund nu visar hur mycket hon älskar socialismen. Efter att ha kallat FP för socialister (och en hel del fult utöver detta) väljer hon nu att samarbeta med dem igen. Som sagt, maktkåtheten är vidrig inom politiken.

Inga kommentarer: