måndag 3 januari 2011

Skogstokiga Centerpartister

Om någon undrar varför Centerpartiet dansar en farlig dans runt 4%-strecket i väljarundersökningar så är det ju bara att titta på vilka som representerar partiet. I Riksdagen har vi ju Solveig Zander, som jag skrivit om tidigare, som skämmer ut partiet med sina löjliga utspel och nu har kommunalrådet i Uppsala (Stefan Hanna) druckit för mycket på semestern och skrivit vad han egentligen tycker på sin blogg. Ni har säkert läst dårens tankar och jag ids inte upprepa dem här.
Alla vettiga människor (och jag vet att det finns ett fåtal i Centern som tillhör den gruppen) inser att det bästa Centern kan göra är att kicka Hanna så långt bort man kan. Att Hanna sedan ljuger om vad som hänt och påstår saker som att hans blogg blivit kapad etc. gör ju inte det hela bättre.
Helsjukt men bra för oss på röda sidan. För om skogstokiga centerpartister fortsätter som de gjort så är alliansen snart två partier mindre (för KD kan inte räddas. De har sjunkit för långt med sin människofientliga syn för att ens få stödröster 2014) och då kan äntligen Sverige få den regering de är värda efter nästa val.

Undrar om det är något med vattnet (eller alkoholen kanske, om man ser till Hanna) här i Uppland som direkt angriper centerpartisters skallar? Förutom tokarna jag nämnt så går ju även Johan Örjes ut och försvarar Hanna i sin blogg (som jag inte tänker länka till då jag inte vill bidra till att sprida C-idiotin.

2 kommentarer:

Lars Dahlin sa...

Tack för ett bra OCH kaxigt inlägg Mårten!
Mera sånt!!

Johan Örjes sa...

Klart du inte länkar Mårten - då skulle ju även dina läsare kunna se vad jag verkligen skriver.

Vad tycker du är tokigt med det som jag skriver på:
http://johanorjes.blogspot.com/2011/01/har-hanna-ratt.html ?